18 November 2009

Azhar Media Persinggahan kini......

Assalamualaikum w.b.t.

salam ukhwah persaudaraan Islam, buat teman-teman persinggahan yang sentiasa melayari blog persinggahan ini.Syukur kehadrat ilahi dapat lagi mengupdate blog walaupun suasana tidak begitu mengizinkan bagi diri ini.

Hari ini ialah hari yang ke-4 saya membantu kerja di Syarikat Azhar media.Membuat buku,mengupdate, membetulkan segala ejaan dan kesalahan yang berlaku pada buku keluaran Azhar media..tetapi kerja saya kali ini bukan sahaja dibawah syarikat Azhar media sahaja, tetapi lebih kepada bawah Majlis Agama Islam Negeri Sembilan & Jabatan Pelajaran Negeri Sembilan. jadi apa-apa pun selepas ni buat teman-teman saya..janagan marah haaAaa... jika tiada masa untuk mengupdate blog ini.

buat, curahanhati-nuraninsan, menitisebuahperjalanan, kak zikieera, afif dan sahabat-sahabat di facebook..syukran atas teguran kalian dan ukhwah antara kita yang terjalin.nanti ada masa kita sembang di YM atau saya akan on fecebook je ye....kat bawah ni my pic buat tatapan afif.Gambar atas sekali tu di Nilai. dan dibawahnye tu di Syarikat Azhar Media1 ulasan:

:-) berkata...

salam..
amboi, sikumbang diapit oleh jambangn bunga yang indah&cantik2..

semoga success sentiasa..
بالتوفيق والنجاح :-)